Returer och återbetalningar

Tack för att du handlade på Ouboud.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp, uppmuntrar vi dig att granska vår återbetalnings- och returpolicy nedan. Följande villkor gäller för alla produkter som du har köpt från oss.

Tolkning och definitioner

tolkning

Ord med stora bokstäver har en betydelse definierad under följande villkor. Följande definitioner har samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller plural.

definitioner

För denna retur- och återbetalningspolicy:

 • Företaget (kallat "företaget", "vi", "oss" eller "vårt" i detta avtal) betyder LLAO LLAO LTD, Tamarina 25, 90922 Tamarin - Mauritius.
 • Varor avser varor som erbjuds till försäljning på tjänsten.
 • Beställningar betyder en begäran från dig om att köpa varor från oss.
 • Tjänsten hänvisar till webbplatsen.
 • Webbplatsen hänvisar till Ouboud, tillgänglig från https://ouboud.fr
 • Du avser den person som kommer åt eller använder Tjänsten, eller företaget eller någon annan juridisk enhet för vilken den personen har tillgång till eller använder Tjänsten, i förekommande fall.

Dina beställningsrättigheter

Du har rätt att avbryta din beställning inom 30 dagar utan att behöva ange skäl.

Perioden för att annullera en beställning är 30 dagar från det datum då du har mottagit varorna eller då en tredje part som du har utsett, som inte är transportören, tar över den levererade produkten.

För att utöva din ångerrätt måste du informera oss om ditt beslut med ett tydligt uttalande. Du kan informera oss om ditt beslut genom att:

 • Via e-post: contact@ouboud.fr
 • Via telefonnummer: +33 (0) 9 77 19 52 20

Vi återbetalar dig inom 14 dagar från mottagandet av de returnerade varorna. Vi kommer att använda samma betalningsmetoder som du använde för beställningen, och du behöver inte betala några avgifter för denna återbetalning.

Returvillkor

För att varorna ska kunna returneras, se till att:

 • Varorna köptes de senaste 30 dagarna
 • Varorna är i originalförpackningen
 • Varorna visar inga bevis för bevisad användning
 • Produkten returneras i sin helhet

Vi förbehåller oss rätten att enligt vårt eget gottfinnande vägra att returnera varor som inte uppfyller ovanstående returvillkor.

Endast regelbundet prissatta varor kan återbetalas. Tyvärr kan produkter som säljs inte återbetalas. Detta undantag kanske inte gäller dig om det inte är tillåtet enligt tillämplig lag.

Returnering av varor

Du ansvarar för kostnaderna och riskerna i samband med retur av varorna. Adressen kan ändras beroende på din plats. Returadressen kommer därför att meddelas dig via e-post efter din begäran om retur.

Vi kan inte hållas ansvariga för varor som skadats eller förlorats i returförsändelsen. Därför rekommenderar vi att du använder en försäkrad och spårbar budtjänst. Vi kan inte göra en återbetalning utan effektivt mottagande av varorna eller utan bevis på mottagande av returleveransen.

Gåvor

Om varan märktes som en gåva vid köpet och sedan skickades direkt till dig, kommer du att få en presentkredit för värdet av din retur. När den returnerade produkten har mottagits skickas ett presentkort till dig.

Om produkten inte var märkt som en present när den köptes, eller om beställaren skickade beställningen åt dig senare, kommer vi att utfärda återbetalningen till beställaren.

Kontakta oss

Om du har några frågor angående vår retur- och återbetalningspolicy, vänligen kontakta oss:

 • Via e-post: contact@ouboud.fr
 • Via telefon: +33 (0) 9 77 19 52 20

Avslutningsvis, vet att din tillfredsställelse är vår prioritet, och att vi kommer att göra allt för att du ska ha en positiv shoppingupplevelse på vår webbplats.